R³ Factor

CENA 6087.85

POZOVITE NAS na 063/212- 515 ili POPUNITE FORMULAR za upit KLIKOM OVDE!

Pozovite 063/212- 515  ili pošaljite mejl na alojaposao@gmail.com

Category: Tag:

Description

R³ Factor

 

R³ Factor  je bogata kombinacijom stabilizovanog gela aloe vere, topljivog kolagena i a-hidroksi-kiselina, osnaženim vitaminima A i E, u očuvanju zdrave kože.

Pomozite vašoj koži u očuvanju prirodne vlažnosti, održavanju njene otpornosti i obnavljanju njenog izgleda sa Factor Skin Defense Creme.

Vitamin E je snažan antioksidans, dok vitamin A pomaže u očuvanju zdrave kože i delotvoran je u lečenju mnogih problematičnih stanja kože. Alfa -hidroksi-kiseline (AHAs) koje dobijamo iz prirodnih biljnih izvora, drugačije se nazivaju i voćnim kiselinama. Glikolna kiselina se dobija od šećerne trske, limunska kiselina od agruma, vinska kiselina od grožđa, a jabučnu kiselinu nalazimo u jabukama.

Zajedno ove voćne kiseline čine eksfolijante koji uklanjaju mrtve ćelije s površine kože otapajući prirodne lepljive materije koje onemogućavaju uklanjanje mrtvih ćelija. Te ćelije čine prepreku kremama koje vlaže kožu pa njihovim uklanjanjem dolazimo do mladih ćelija koje doprinose sjaju i svetlijoj boji kože.

Potpuno delovanje R³ Factora biće vidljivo tek nakon  vremenskog razdoblja, budući da je potrebno 21-28 dana za celokupan proces obnove kože.

R³ Factor na bazi voćnih kiselina smatraju se danas najbitnijim agensima za negu kože.

Kombinovanjem AHA-kiselina s umirujućim delovanjem aloje, pruža prvu liniju zaštite u borbi protiv štetnog uticaja vremena i u očuvanju mladolikog izgleda kože.

• Pomaže u očuvanju zdrave boje, teksture i mekoće kože
• Čuva, obnavlja i podmlađuje vašu kožu

NAČIN UPOTREBE:

Posle čišćenja, naneti na lice, vrat i druge površine po potrebi. Za najbolje rezultate R³ Factor koristiti i ujutru i uveče. Posle nanošenja ove kreme, možete naneti čvrstu podlogu sa losionom za tu namenu i/ili dnevnu šminku ili uveče noćnu kremu za oporavljanje kože, ako želite.

Neto količina: 56,7 g

Šifra proizvoda: 69

Bodovna vrednost: 0.149

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 6087.85

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AloeVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AloeVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “R³ Factor”